Voorgerechten

  • Grijze Garnalen Kroketten
    € 14,00
  • Spiesje van Scampis
    € 15,00
  • Sneetje Ganzenlever
    € 14,00
  • Rundscarpaccio
    € 15,00
  • Carpaccio van Zalm
    € 16,00
  • Parmaham met Meloen
    € 15,00
  • Tomaat met Grijze Garnalen (1 st)
    € 15,00
  • Slaatje van Geitenkaas
    € 13,00 / 18,00
  • Slaatje van Grijze Garnalen
    € 25,00
  • Slaatje van Gebakken Scampi’s met Parmaham
    € 22,00

Hoofdgerechten

  • Op Kolen Gestoofde Kip met zijn Sla en in As Gebakken Aardappelen
    € 18,00
  • Lamsragoût met Groentjes
    € 18,00
  • Stoofvlees op "Vlaamse Wijze"
    € 18,00
  • Kalfsniertjes met Mosterd
    € 24,00
  • Het Fijnste van Rundsvlees met Béarnaise of Archiduc
    € 26,00
  • Scampi’s van de Chef
    € 24,00
  • Tomaten met Grijze Garnalen (2 st)
    € 27,00
  • Zeetong in Botersaus
    € 27,00
  • Zeeduivel met Fijne Groentjes
    € 26,00