Entrées

  • Les Croquettes de Crevettes Grises
    € 14,00
  • La Brochette de Scampis
    € 15,00
  • La Tranche de Foie Gras
    € 14,00
  • Le Carpaccio de Boeuf
    € 15,00
  • Le Carpacio de Saumon
    € 16,00
  • Le Jambon de Parme au Melon
    € 15,00
  • La Tomate aux Crevettes Grises (1 pcs)
    € 15,00
  • La Salade de Fromage de Chèvre
    € 13,00 / 18,00
  • La Salade de Crevettes Grises
    € 25,00
  • La Salade de Scampis Sauté et Jambon de Parme
    € 22,00

Plats

  • Op Kolen Gestoofde Kip met zijn Sla en in As Gebakken Aardappelen
    € 18,00
  • Lamsragoût met Groentjes
    € 18,00
  • Stoofvlees op "Vlaamse Wijze"
    € 18,00
  • Kalfsniertjes met Mosterd
    € 24,00
  • Het Fijnste van Rundsvlees met Béarnaise of Archiduc
    € 26,00
  • Scampi’s van de Chef
    € 24,00
  • Tomaten met Grijze Garnalen (2 st)
    € 27,00
  • Zeetong in Botersaus
    € 27,00
  • Zeeduivel met Fijne Groentjes
    € 26,00